Mikä on galaksia isompi mutta universumia pienempi?
Mikä on galaksia isompi mutta universumia pienempi?

Video: Mikä on galaksia isompi mutta universumia pienempi?

Video: Mikä on galaksia isompi mutta universumia pienempi?
Video: Я работаю в Страшном музее для Богатых и Знаменитых. Страшные истории. Ужасы. 2024, Huhtikuu
Anonim

Linnunrata on suuri, mutta jonkin verran galaksit , kuten meidän Andromeda Galaxy naapuri, on paljon suurempi . The universumi on kaikki galaksit – niitä miljardeja! Aurinkomme on yksi Linnunradan miljardeista tähdistä Galaxy . Meidän Linnunrata Galaxy on yksi miljardien joukossa galaksit meidän Universumi.

Onko galaksi tässä suhteessa suurempi kuin maailmankaikkeus?

The universumi oli jo liian suuri ymmärtääkseen. Mutta tutkijat havaitsivat juuri, että se on todella paljon suurempi kuin luulimme aiemmin. Havaittava universumi koostuu vähintään kahdesta biljoonasta galaksit , uuden tutkimuksen mukaan. Se on 20 kertaa enemmän kuin oli aiemmin ajateltu.

Mikä on universumin järjestys edellä olevan lisäksi pienimmästä suurimpaan? From suurin to pienin he ovat: Universumi , galaksi, aurinkokunta, tähti, planeetta, kuu ja asteroidi.

Mikä siis on galaksia suurempaa?

Ilmeisesti Universumi. Universumi on tapa suurempia kuin galaksit . Siellä on lisää kuin 2×10^11 galaksit havaittavassa universumissa.

Onko olemassa galakseja suurempia tähtiä?

siellä ovat asiat pois siellä suurempi kuin jopa supermassiivisia mustia aukkoja. Galaksit ovat kokoelmia tähti järjestelmät ja kaikki, mikä on näiden järjestelmien sisällä (kuten planeetat, tähdet , asteroidit, komeetat, kääpiöplaneetat, kaasu, pöly ja paljon muuta).

Suositeltava: